„Ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt”

2018.06.10. 17:09 Módosítva: 2018.06.10. 17:28

Péntek este mi is írtunk arról, hogy a vihar miatt négyen meghaltak, szombaton pedig az is kiderült, hogy egy kisvaszari család volt a tragédia áldozata. A balesetet csak egy nő élte túl, aki így fián kívül egész családját elveszítette, most pedig felelősöket keres – írja a teol.hu.

Ez a család nem tönkrement, hanem megszűnt.

– mondta a nő, aki 43 éves férjét, 17 éves lányát, 19 éves menyét és öt hónapos unokáját vesztette el. A család a dombóvári kórházból tartott hazafelé, mikor megtörtént a baleset, de elmondása szerint csak a becsapódást érzékelte, nem látta mi történik.

Húsz éves fiáért is aggódik, aki apját, testvérét, párját és gyermekét vesztette el. Jelenleg sógornőjüknél laknak, képtelenek visszamenni otthonukba, a nő elképzelhetetlennek tartja, hogy valaha újra ott tudna élni.

Most a felelősöket szeretné megtalálni, hangsúlyozta, addig megy, míg meg nem találja azokat, akiknek a gondatlansága miatt ez megtörténhetett, ha kell, perelni is fog. Szerintük a dombóvári önkormányzatnak többen jelezték, hogy életveszélyesek a fák.

Az önkormányzat ugyanakkor azt nyilatkozta, a fa állami tulajdonú és kezelésű területen állt, így nincs felelősségük a bekövetkezett tragédiában, de ennek ellenére  úgy döntöttek, együttérzésből felajánlják segítségüket a családnak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport