Ungár Péter bedühödött, fideszes propagandistákat fenyegetett meg

2018.06.08. 22:33 Módosítva: 2018.06.10. 09:24

Az LMP leggazdagabb, és az új országgyűlés legfiatalabb politikusát alaposan felbosszantotta az Echo tévé egyik műsora, amely amúgy kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy felbosszantson embereket. A műsor szereplői, a Figyelő, a pestisrácok.hu munkatársai valamint Boros Bánk Levente, egykori kisgazda képviselőjelölt a megszüntetett jobboldali lapokon élcelődtek.

A fotón, amin Ungár kiborult, a fideszes propagandisták a 80 éves Magyar Nemzet és a héten megszűnt Heti Válasz egy-egy számát fogják a kezükbe, a műsorvezető egy papírlapot tart, amin a felkészül felirat olvasható, Boros pedig egy Hír Tv feliratú papírt tart maga előtt.

Ungár azt írta, hogy „egyszer a NER-nek is vége lesz és akkor mi sem leszünk veletek méltányosak. Amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten."

Ungárt azért is bánthatja a fotó, mert szerette volna megvásárolni a Magyar Nemzetet, amikor a tulajdonos, Simicska Lajos a választás után azonnal bejelentette, hogy nem finanszírozza tovább az újságot, addig azonban a tárgyalások már nem jutottak el, hogy komoly ajánlatot tehessen a Magyar Nemzet megvételére. A Heti Válasz szintén Simicska lapja volt, ennek a héten szüntette meg a finanszírozását.

Ungárnak egyébként pénteken egy másik fideszes médiaszemélyiséggel is meggyűlt a baja. Lovas István, amúgy a Magyar Nemzet egykori brüsszeli tudósítója, trágár levelet írt neki, vagy az LMP sajtóosztályának, ez nem derült ki, de a levelet annak elképesztő tartalma miatt Ungár nyilvánosságra hozta a Facebookon. Ezután lovas megfenyegette. Alább Lovas István két levelét olvashatja:

Neokon seggnyaló férgek! Már a ti időtök is lejárt.  Menjetek holnaptól Torinóba: házhoz jött egy csomó neokon, akiket leszophattok. Merkel az Északi Áramlat 2-őt akarja. Macron Szentpétervárra ment putyinozni. Kurz pedig az új trend élére állt.

Ne feledjétek megkúrni John McCaint is, mielőtt az nekrofília lesz.

Undort keltő pofátokat még visszataszítóbbá teszik a viszályt, konfliktust imádó amerikai hadiipari érdekek előretolása a magyar érdekekkel szemben.

Drop dead!

Lovas István

Aztán jött az újabb levél:

Figyelj, te mocskos patkány,

Tudnál még egy hozzád hasonló férget említeni, aki egyrészt kiadta egy újságíró kérdését, amit egy sajtórészleghez intézett - ráadásul úgy, hogy ott a magán e-mailje?

Kitegyem a te magán e-mailedet?

Anyád mit szólna, ha az övét tennéd ki, mocskos pióca?

Kurvára vigyázz magadra!