Szupergyorsan megtalálták a rendőrök Oszvald Marika ellopott fellépőruháit

2018.06.07. 10:34

A rendőrök elfogták D. Dezsőt, aki a gyanú szerint egy elektronikus blokkoló segítségével kinyitotta egy magyar operetténekes, színésznő autóját. A színésznőt a rendőrök nem nevezték meg, de feltehetően Oszvald Marikáról van szó, aki éppen szerdán állt a nyilvánosság elé azzal, hogy a kocsijából ellopták a holmijait.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szupergyorsan megtalálták a rendőrök Oszvald Marika ellopott fellépőruháit

D. Dezső egy panzióban őrizgette a fodros fellépőruhákat.

238 · Jun 07, 2018 10:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

A Budapesti Operettszínház sztárjától "több százezer forint eszmei értékű fellépőruhákat vittek el", írta a Blikk, amelynek Oszvald azt mondta, azért pakolta be előző este a bőröndbe a ruháit, cipőit, az ékszereit, majd hagyta a kocsiban, mert „az augusztusi Budavári Palotakoncertek próbája után indultunk volna Peller Karesszel Hévízre fellépni. Azt beszéltük meg, hogy a budapesti lakásom előtt találkozunk, ezért a kocsiban hagytam a bőröndöt arra a kis időre, amíg felugrottam a lakásba.” 

pp

A rendőrség csütörtökön pedig már arról írt, hogy a 39 éves szigethalmi D. Dezsőt a térfigyelő kamerák segítségével azonosították, majd a XIII. kerület egyik panziójában szerdán elfogták. A nyomozók megtalálták az operetténekes bőröndjét az ellopott értékekkel együtt. Lopással gyanúsítják.