Szél Bernadett ott lesz vasárnap a DK-nál

2018.03.15. 21:31 Módosítva: 2018.03.16. 11:38

Az LMP miniszterelnök-jelöltje, Szél Bernadett az Egyenesen című Hír TV-műsorban jelentette be, hogy elfogadja Gyurcsány Ferenc meghívását a vasárnapi egyeztetésre. Szél Bernadett szerint az ellenzéki pártoknak sors-közösséget kell vállalniuk egymással, különben nem lesz kormányváltás - írja az Hír TV.

"Gyurcsány Ferenc tudja, hogy nem az ellenzék legintegratívabb politikusa, hogy finoman fogalmazzak. Tehát ilyen módon a Jobbikot nehéz helyzetbe hozta. Talán jobb lett volna máshogyan kezdeményezni ezt a találkozót, de mindenesetre a találkozó a lényeg, hogy beszéljünk egymással. Hogy ott mi fog történni, bocsánat, én viszont nem arról szeretnék beszélni, hogy április 8-a után mi lesz, hanem arról, hogy április 8-ig hogyan tudunk eljutni úgy, hogy ott nyolcadikán kormányváltás legyen" - nyilatkozta a Hír TV-nek Szél Bernadett.

A Jobbik nem fogadja el Gyurcsány Ferenc meghívását. Vona Gábor Egyenesen című műsorunkban azt mondta, hogy a Jobbik szavazói nem vennék be, ha együttműködnének Gyurcsány Ferenccel.