Összefogás: Különleges aukciót hirdet az F1 Ausztráliáért - F1VILÁG.HU

Összefogás: Különleges aukciót hirdet az F1 Ausztráliáért

HIRDETÉS
Exkluzív ajándéktárgyakkal és pénzért nem megvehető élményekkel kívánja segíteni az ausztráliai bozóttüzekben érintetteket a Forma-1 közösségi – minderről hivatalos közleményben számolt be a száguldó cirkusz nemrég.
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 15: The gloves of Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing are seen on his car as he prepares to drive in the garage during practice for the F1 Grand Prix of Australia at Melbourne Grand Prix Circuit on March 15, 2019 in Melbourne, Australia.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images) // Getty Images / Red Bull Content Pool  // AP-1YQPX798S1W11 // Usage for editorial use only // Please go to www.redbullcontentpool.com for further information. // gloves

Bár az elmúlt napok időjárásai sokat segítettek Ausztráliában, az ország jelentős részében továbbra is pusztítanak a tüzek, a Forma-1 közössége pedig úgy érezte, valamit tennie kell azokért, akik érintettek a természeti katasztrófában.

Ennek érdekében az F1 a csapatokkal, versenyzőkkel és partnereivel közösen egy aukciót indít január 22-én – azaz ma, szerdán –, a bevételeket pedig négy jótékonysági nonprofit szervezetnek utalja át, melyeket az Ausztrál Nagydíj szervezőivel közösen választottak ki.

Az aukción exkluzív, dedikált ajándéktárgyakat, és pénzért egyébként nem megvehető élményeket bocsájtanak árverésre. Hozzá lehet jutni például Daniel Ricciardo korábbi kesztyűihez és cipőihez, melyeket az ausztrál versenyző első renault-s idényében használt, de Kevin Magnussen idei, Melbourne-ben használatos sisakja, illetve Alexander Albon és Max Verstappen versenyzői overálja is az ajándéktárgyak között van, akárcsak Romain Grosjeané és Daniil Kvyaté.

Emellett olyan élményeket is kínálnak, melynek keretében Lewis Hamiltonnal, Valtteri Bottasszal, Alexander Albonnal, Max Verstappennel, Lando Norrissal, Carlos Sainzccal, Sergio Perezzel, Lance Stroll-lal, George Russell-lel, Nicholas Latifivel, vagy éppen a Ferrari csapatfőnökével, Mattia Binottóval, a Mercedes csapatát irányító Toto Wolff-fal, vagy éppen a Williams csapatfőnök-helyettesével, Claire Williamsszel találkozhat az adakozó.

A McLaren és a Renault emellett gyárlátogatást is kínál az aukción, utóbbi istálló arra is lehetőséget biztosít, hogy valaki akadémiáján tréningezhessen.

A Pirelli jóvoltából pedig Melbourne-ben egy-egy kör erejéig a biztonsági autóba is be lehet pattanni, és meg lehet látogatni a versenyirányítási szobát, sőt, azért cserébe is fel lehet ajánlani bizonyos pénzösszeget, hogy Ross Brawnnal, a Forma-1 sportigazgatójával vacsorázzunk.

Az aukció január 21-től február 9-ig tart az élmények tekintetében, az ajándéktárgyakra február 16-ig lehet licitálni. A termékek megtalálhatóak a https://www.f1authentics.com oldalon.

Azok, akik nem kívánnak részt venni az aukcióban, de mégis szeretnének adományokat küldeni, az F1 által kiválasztott négy szervezet számára elküldhetik azokat.

A négy jótékonysági szervezet a következő:

Hirdetés

  • Red Cross Australia;
  • Country Fire Authority Victoria;
  • Foundation for Rural and Regional Renewal; and
  • WWF Australian Wildlife and Nature Recovery Fund.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!