Leclercet először nem engedték be a Ferrari-gyárba - F1VILÁG.HU

Leclercet először nem engedték be a Ferrari-gyárba

HIRDETÉS
Monzában idei második futamgyőzelmét szerezte a Ferrari Forma-1-es csapatának Charles Leclerc. A monacói versenyző az olasz istálló versenyzői akadémiájáról került ki, ám Monzában elárulta: volt idő, amikor neki sem volt könnyű bejutni Maranellóba!
Charles Leclerc, Ferrari

Az Olasz Nagydíj után Leclerc újságírói kérdésre felidézte első maranellói látogatását, amit a Ferrari egykori reménységével, jó barátjával, az azóta elhunyt Jules Bianchival közösen ejtett meg.

„Először Jules Bianchival mentem el Maranellóba, amikor neki valamilyen TV-s felvétel miatt kellett ellátogatnia a gyárba” – mondta a fiatal monacói második győzelme után újságíróknak, köztük az F1VILÁG.HU munkatársainak nyilatkozva Monzában.

„Nyilván megpróbált bevinni magával, de végül úgy döntöttek, hogy nem engednek be a gyárba! Most egy kicsit könnyebb bejutnom. Emlékszem, arról álmodoztam, hogy egy napon majd én is bemehetek azokon az ajtókon, és láthatom, hogyan működik egy Forma-1-es csapat, pláne a Ferrari.”

„Emlékszem, amint megérkeztem Maranellóba, le voltam nyűgözve – a városban érezni, hogy mindenki, aki ott van, a Ferrariért dolgozik, és bele van bolondulva a Ferrariba. Ez nagyon-nagyon különleges volt.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!