Bottas: Egyértelműen jobb az autó, mint télen - F1VILÁG.HU

Bottas: Egyértelműen jobb az autó, mint télen

HIRDETÉS
Valtteri Bottas szerint határozottan erősebb a Mercedes Barcelonában a téli tesztekhez képest, így megbizonyosodhattak arról, hogy jó irányba haladnak a fejlesztésekkel.
Fotó: Mercedes

Bottas a Spanyol Nagydíj mindkét pénteki szabadedzését megnyerte, és habár autójában olajszivárgás volt az első gyakorláson, délután folytatni tudta a megkezdett munkát. 

A finn pilóta elmondta, egyértelmű, hogy a téli tesztekhez képest jelentős javulást ért el a Mercedes, és a hétvégére hozott fejlesztéseik is ígéretesnek tűnnek. 

„Mindig érdekes, amikor új elemeket teszünk az autóra, hogy hozzák-e azt a teljesítményt, amit kellene” – mondta Bottas a nap végén. 

„Nagyon jó érzés volt vezetni az autót, teljesen más, mint a téli teszteken, és úgy tűnik, hogy a kanyarbeli teljesítményünk javult. Az egyensúly is jobb már, szóval úgy tűnik, a helyes irányba haladtunk tél óta.”

„A mai nap jó volt, de még csak péntek van, és a Ferrari nagyon közel van. Úgy tűnik, sikerült előrelépést tennünk, de várnunk kell és meglátjuk, mit hoz a holnap.”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!