Megható: Elhunyt édesapjára emlékezik az F1-es bajnok - F1VILÁG.HU

Megható: Elhunyt édesapjára emlékezik az F1-es bajnok

HIRDETÉS
Ma 5 éve, 2014. január 12-én hunyt el tragikus hirtelenséggel a Forma-1-es világbajnok Jenson Button édesapja, John.
Fotó: McLaren

Ma 5 éve, 2014. január 12-én hunyt el tragikus hirtelenséggel a Forma-1-es világbajnok Jenson Button édesapja, John.

Az idősebb Button maga is autóversenyző volt, főleg ralikrossz-versenyeken indult, fia, Jenson pedig eljutott egészen a Forma-1-ig, ahol 2009-ben a Brawn GP színeiben világbajnok lett.

A brit autóversenyző ma közösségi oldalán emlékezett meg 5 éve elhunyt édesapjáról az alábbi fotóval, mely mellé azt írta: „5 éve, hogy elveszítettük ezt a nagyszerű embert. Azt mondják, idővel könnyebb lesz, de ez nem igaz.”

„Még mindig szeretném őt felhívni és elmondani a legújabb nagy hírt, vagy csak azért, hogy halljam a hangját. Megnyugvással tölt el, hogy az öreg fiú kimaxolta az életet, de ahogy mindenki, aki elveszít egy közeli hozzátartozót, bárcsak én is mondhatnám neki még egyszer, hogy „szeretlek”.”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

5 years since we lost this great man, they say it gets easier but it doesn’t. I still find myself wanting to call him and tell him the latest big news or just to hear his voice. I take comfort in knowing the old boy lived his life to the max but as many of us that lose someone close I wish I’d said “I love you” just one more time. #papasmurf #rockstar #rippapa

Jenson Button (@jensonbutton_22) által megosztott bejegyzés,

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!