Már izmosított változata is van az új Jimny-nek

2019.01.01. 13:18

Ez a 2018/19-es ünnepi hírpangás úgy néz ki, a Jimny-ről lesz emlékezetes. A napokban mutattak egy pickupot és egy világjáró változatot, most pedig kívülről, a Wald tuningcégtől jött ez a vagányosító csomag.

suzuki-jimny-black-bison-edition

A Wald Innternational japán tuningcég leginkább arról ismert, hogy nekik semmi se büdös. Ugyanúgy hozzányúlnak a Priushoz mint egy A7-es Audihoz, a recept pedig nagyjából ugyanaz mindig: az közízlés határai közé még épp beszorítható optikai tuning. Az erre használható legképletesebb szó pedig az izmosítás. 

A kocka mini terepjáró is alig kapott többet az optikai piszkálásnál. Abban viszont tartalmas a Black Bison nevű csomag: terepgumikat adtak rá színes felnikkel, mindezt a megemelt futómű alá. A motorháztető légbeömlőkkel vadult, na meg kapott plusz helyzetjelző fényeket. Ledeseket, ahogy a tető is. Az orron a kerek lámpákon túl nem sok maradt érintetlen. A hűtőrács teljesen új, már a logó sincs rajta, alatta az eredeti lökhárítót pedig úgy összekuszálták, hogy a tervezője sem ismerne rá. Ja, és az a szárny a hátán!

trtnz

Hogy mindezt mennyiért? Árakat egyelőre nem közölt a Wald, de nagyon valószínű, hogy a napokon belül induló Tokiói Autószalonon ott lesz a Jimny-jük, ott valószínű elárulják majd.