Van egy szép könyvünk a 911-esről – a tiéd lehet

2018.12.03. 23:29
113 hozzászólás

Egészen az új 911-es Los Angeles-i bemutatójáról hoztuk a legfrissebb hiénakoncot. Nyomdaipari prémiumtermék, a Gutenberg-galaxis Porschéja ez a kiadvány és most a tiéd lehet, ha rajzolsz érte. 

Mit tud?

  • Tele van gyönyörűen tördelt cikkekkel a 911 történelméről, interjúkkal az alkotóival, különös tekintettel a formatervezésre. Szuper skiccgyűjteményekkel, gyönyörű fotókkal nehéz papíron, kemény borító mögött.
  • Gyűjtői darab. Polcdísznek se gyenge ezzel a szép széles gerinccel.

Szóval ezt a bemutatóról mentett dizájnbibliát dobjuk be nyereménynek. A feladat pedig, amit meg csinálni, hogy versenyben legyél érte: rajzold meg oldalról a jövő Porsche 911-esét. Oké, épp csak kijött a friss generáció, de hát pont ezért nem lesz könnyű: 6-8 évet kell előrelátni a dizájntrendekkel.

A határidő december 7. (most péntek) 20:00. Addig jöhetnek a pályaművek ide, a poszt kommentfalára (töltsd fel valahova a képet, majd a linket másod be ide). Ja, és írd meg hozzá légyszi, hogy 911-est tervezni könnyű vagy pont hogy nehéz feladat volt-e – hátha közelebb kerülünk végre a nagy kérdés megfejtéséhez. Ahogy mindig, most is a szerkesztőség szubjektív döntése után dől el, ki nyer. Jó rajzolást, hajrá!

A hozzászólással elfogadod a Totalcar adatvédelmi szabályzatát.