Jos Verstappen: A fiam elég profi ahhoz, hogy senkit ne üssön meg - F1VILÁG.HU

Jos Verstappen: A fiam elég profi ahhoz, hogy senkit ne üssön meg

HIRDETÉS
MONTMELO, SPAIN - FEBRUARY 27:  Max Verstappen of Netherlands and Red Bull Racing looks on in the garage with father Jos Verstappen during day one of Formula One winter testing at Circuit de Catalunya on February 27, 2017 in Montmelo, Spain.  (Photo by Mark Thompson/Getty Images)

Jos Verstappen, a Red Bull tehetségének édesapja is elmondta véleményét a hétvégi F1-es Brazil Nagydíjon történtekről.

Verstappen és Esteban Ocon a Brazil Nagydíj 43. körében ütköztek, majd a holland pilóta a futam után lökdösni kezdte a francia versenytársát.

A Red Bull versenyzője később úgy nyilatkozott, Ocon reakciója miatt kezdte őt lökdösni, amikor a Force India versenyzőjét számon kérte, hogy miért kellett nekiütközni.

Jos Verstappennel egyébként éppen a Brazil Nagydíjon történt hasonló eset még 2001-ben, amikor az élen álló Juan Pablo Montoyát ütötte ki lekörözöttként.

„Talán nem jó dolog, amit Max tett, de teljes mértékben megértem” – mondta az édesapa a Telegraf című lapnak. „Ellopták a győzelmét, és aztán Ocon bután vigyorgott rá.”

„Nem szabad jobban felnagyítanunk ezt a dolgot, mint amekkora. Látom, hogy a focisták minden hétvégén ilyeneket csinálnak. Max elég professzionális ahhoz, hogy senkit ne üssön meg. Úgy gondolom, eléggé visszafogta magát. Jó volt, hogy álltak körülötte emberek…”

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!