Perez szeretne szépen búcsúzni a Racing Pointtól - F1VILÁG.HU

Perez szeretne szépen búcsúzni a Racing Pointtól

HIRDETÉS
Szeretne szép eredményekkel búcsúzni a Racing Point Forma-1-es csapatától Sergio Perez. A mexikói versenyző a törökországi dobogó után feltüzelve érkezik meg Bahreinbe.
Sergio Perez, Racing Point, 2nd position, on the podium

Perez a szezon végén távozni kényszerül a silverstone-i istállótól, helyét ugyanis a négyszeres világbajnok Sebastian Vettel veszi át.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a 30 esztendős versenyzőnek jövőre lesz-e helye az F1-es mezőnyben, az azonban biztos, hogy motiváltan várja az idény hajráját.

„Határozottan nagyszerű a hangulat most csapaton belül. És szeretnék harcolni az egyéni pontverseny 4. helyéért is, a törökországi nagyszerű eredménynek köszönhetően jelenleg enyém ez a pozíció” – mondta a mexikói versenyző.

„Magabiztosan érkezhetek így meg Bahreinbe és Abu Dhabiban. Szeretnék dobogós eredményekért harcolni, és jó lenne a csúcson lezárni ezt a fejezetet a csapat és magam miatt is.”

Perez egyébként szép emlékeket őriz Bahreinből, hiszen 2014-ben dobogóra állhatott itt.

„Különleges pillanat volt ez karrieremben, és hihetetlen belegondolni, hogy a harmadik közös versenyünkön összejött” – fogalmazott a mexikói.

„Lenyűgöző belegondolni abba, hogy azóta 5 további dobogós eredményt szereztünk. Mindig nagyszerű érzés visszalátogatni erre a pályára, és emlékezni a 2014-es eseményekre.”

A Forma-1 mezőnye ráadásul két versenyt is teljesít Bahreinben – a második a külső, oválszerű vonalvezetésen.

„Nyilván még nem láttuk akció közben, szóval nagy kérdőjel. De határozottan izgalmasnak tűnik, és azt gondolom, látványos verseny lesz. Szerintem a forgalom gondot okozhat az időmérőn és a futamon, szóval ez komoly tényező lehet.”

Hirdetés

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!