Barrichello: Hamilton jobb Schumachernél - F1VILÁG.HU

Barrichello: Hamilton jobb Schumachernél

HIRDETÉS
Jobb versenyzőnek tartja Lewis Hamiltont egykori csapattársánál, Michael Schumachernél a korábbi Forma-1-es versenyző, Rubens Barrichello.
Rubens Barrichello, Ferrari, 2002 British Grand Prix, Silverstone

A brazil pilóta 2000 és 2005 között volt Schumacher csapattársa a Ferrarinál, ám míg a német sorozatban öt világbajnoki címet szerzett a maranellóiakkal, Barrichellónak mindössze két ezüstérem és egy bronzérem jutott ezen időszak során.

Az F1-ből 2011 végén távozó pilóta most egy interjúban mégis azt mondta, szerinte a nemrég hetedik vb-címét bebiztosító Lewis Hamilton jobb pilóta egykori csapattársánál.

„Versenyeztem Lewis és Michael ellen is, de Lewis ellen csak Forma-1-es pályafutása elején harcolhattam” – mondta a most 48 éves egykori autóversenyző.

„Mégis azt gondolom, hogy Hamilton jobb Schumacher.”

A Ferrari, a Honda és a Williams egykori F1-es pilótáját Fernando Alonso visszatéréséről is megkérdezték.

„Szerintem Fernando készen áll a visszatérésre” – mondta a brazil. „Nagyon fittnek tűnik, és véleményem szerint ez a legfőbb különbség az ő, illetve Michael 2010-es visszatérése között. Alonso felkészültebb, többször vezetett F1-es autót a visszatérése előtt, és majdnem minden nap gokartozik. Szóval nem számítok arra, hogy a dolgok balul sülnek el számára.”

„Azt viszont nem tudom, hogy ugyanazon a szinten tér-e vissza, mint amilyen szintről távozott.” 

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!