Hamilton: Bizonytalan vagyok, mint bárki más - F1VILÁG.HU

Hamilton: Bizonytalan vagyok, mint bárki más

HIRDETÉS
Fotó: Red Bull

Lewis Hamilton is elmondta véleményét a következő évi új szabályról. A négyszeres világbajnok arra is kitért, miért érzi magát olykor bizonytalannak.

Új minimum súlyhatárt szabnak meg a pilóták számára a jövő évtől, miszerint a minimum súlykorlát 80 kg-ot jelent.

Jövőre másmilyen sportolónak kell lennem, ezt pedig izgatottan várom.” – kezdte Hamilton.

Nem látok arra okot, hogy változtassak az egészséges táplálkozásomon, én csak szeretek egészségesen enni.” – a brit elárulta, miért szimpatikus neki az új szabály.

Az ideális súlyom kicsit több, mint amennyi most vagyok. A pilótáknak, főképp a magasabbaknak minden szezonban nagyon vékonynak kell lenniük, ami már nem egészséges. Én viszont várom már, hogy többet ehessek, mert akkor kicsit több is lesz a súlyom és erősebb is leszek. Ugyanúgy szeretnék gyors lenni és gyorsan reagálni a helyzetekre, de, ha teltebb vagy, akkor általában ez nem tud megvalósulni.

Hamilton saját Instagram oldalán egy kicsit pufóknak nevezte magát, miközben a Német Nagydíj és a Magyar Nagydíj között posztolt edzéséről.

Úgy gondolom, hogy ez is egy komoly problémát mutat. A közösségi médiában azt látjuk, hogy mindenki tökéletesen néz ki. Mert rátesznek a képükre egy filtert, így pedig nem az igazi embert vagy érzéseit láthatjuk. Néha felébredek, és bizonytalannak érzem magam. Kockás a hasam, de annyira nem jó, mint amennyire szeretném. Vannak dolgok, amik miatt bizonytalan vagyok, úgy, mint bárki más. Például azok miatt, akiket láthatunk a közösségi médiában, és tökéletesnek tűnnek.” – ismerte el.

Görgess tovább, a reklám után folytatjuk!

A legfrissebbek

Kövess minket a Facebookon is!

Kövess minket a Facebookon is!