hirek Az iskolakezdésnél fontos kérdés...Vegyek vagy béreljek lakást? - HÍRSUMMA.info
HÍRSUMMA.info
Belépés - Regisztráció
HÍRSUMMA

Sajtóközlemények |
A legtöbb lakást bérbeadó az iskolakezdésre teszi a bérbe adandó ingatlan hirdetését. Különösen jellemző azokra a lakás tulajdonosokra akiknek az ingatlanja valamely felsőoktatási intézmény közelében található meg( pl.:egyetem vagy főiskola ), és rendelkeznek némi tapasztalattal is már.


A bérleti díjakat befolyásolja a bérbeadott ingatlanból befolyó nyereség adóvonzata is. A kormány 2018 -tól változtat a jogszabályon és így kivezetik majd az eho-fizetést,a megtérítendő személyi jövedelemadó mértéke 15% lesz.
Egyenlőre a bérleti díjakban ez nem érzékelhető, de remélhetőleg a bérlők örömére talán csökkenni fog a havonta fizetendő lakásbérlemény havi díja.
A bérleti díjak jelentős anyagi kiadást jelentenek az egyetemistáknak és a főiskolásoknak is.
Egerben amióta az Eszterházi Károly Főiskolát Egyetemmé avanzsálták megnövekdett bérleti díjakkal lehet számolni, különösen a belváros tekintetében. Ami egyébként is magasabb bérleti díjakkal volt elérhető.
A lakótelepen ma már 2017-ben nem ritka a 2 szobás lakás 80 000 forintos díjai sem. De ettől léteznek drágabb bérleti díjak is Egereben. A szobákért akár 35 forintot is elkérhetnek havonta.
Egri albérlet keresés:Kiadó egri lakások.

Van egy lehetőség a családok számára, amelyel csökkenthetőek a költségek. Az egyik ilyen, az önsegélyező pénztári konstrukció"
Tehát a jelenlegi szabályozás lehetővé teszi, hogy az önsegélyező pénztártagok a megtakarításukból az államilag elismert felsőoktatási intézményében tanuló, 25 évnél fiatalabb gyermekük albérletköltségeit finanszírozzák. Ennek a megoldásnak előnye, hogy
a pénztári befizetések után 20 százalékos, évente maximum 150 ezer forint értékű adókedvezmény jár.Ennek részletesebben érdemes utána nézni( már csak azért is mert nemcsak az albérlethez kérhető, hanem a közüzemi számlákhoz is. )

Tehát az állam segít a gyerekek továbbtanulásánál az albérlet költségeinél a profHOUSE.hu pedig a megfelelő albérlet megtalálásához.:)

A profHOUSE.hu 2008-ban alapított országos ingatlan adatbázis...Több szász ingatlaniroda és ingatlanközvetítő használja nap mint nap. A kiadó lakásokból az ingatlanos portálon több ezer közül lehet válogatni.

Az oldal további hírei...

Last ten...
HÍRSUMMA÷A legfrissebb hírek a főoldalon: kattints ide!

÷További mai ...

÷Még több Sajtóközlemények...

Korábbi hírek témában...

Last ten...
0 hozzászólás

a Az iskolakezdésnél fontos kérdés...Vegyek vagy béreljek lakást? című hírek részlethez

HÍRSUMMA

1 


A hírekhez való hozzászóláshoz regisztráció szükséges! Regisztráció vagy Belépés
A regisztráció mindössze 1 perc. Cserébe saját profilod lesz, képet tölthetsz fel, és bármihez hozzászólhatsz!További oldalaink: profHOUSE.hu ¤ profJOB.hu ¤ Süssünk-főzzünk.hu ¤ rPass.hu
©2007-2019(2010) HÍRSUMMA.info | Időjárás | Ipresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Honlaptérkép | Fórum | Sajtóközlemények beküldése
© designer & create by MAdMA


Observer a médiafigyelő